INOX FRIŽIDERI I ŠOKERI
Ubrzano hlađenje čuva bakterijske agresiju, produljuje rok trajanja i smanjuje gubitak težine isparavanjem, imajući konstantnu kvalitetu proizvoda.
Tradicionalni hlađenje kuhane hrane uzrokuje brzo propadanje, uz šoker razdoblje očuvanja je produžen, a da pritom se zadrži miris i okus jela.
Možete ohladiti hranu na + 3 °C uz prethodno već pripremljen tanjur i regenerirati ga u pećnicu neposredno prije posluživanja, ili zamrznuti na -18 °C i stvoriti rezervu koja ne gubi na kvaliteti čak i nakon nekoliko mjeseci, uvijek s apsolutnim jamstvom kvalitete. Od nehrđajućeg čelika AISI 304, debljine izolacije 75 mm, zaobljene unutarnje kutove radi lakšeg čišćenje, ergonomskom ručkom s bravom, automatsko isparavanje kondenze i standarda rasvjete na svim verzijama. Dno prekriveno od nehrđajućeg inox čelika AISI 304 osigurava maksimalnu higijenu i jednostavnost čišćenja.
Neizravna ventilacija osigurava savršenu temperaturu u cijeloj komori, nježno djeluje na proizvodu.Ventilatori se automatski zaustavljaju nakon otvaranja vrata kako bi se izbjeglo unošenje zrakom na sobnoj temperaturi.Modeli se razlikuju prema kapacitetu unošenja po ciklusu, te o verziji unosa proizvoda sa ili bez kolica.