VRATA SC

  • VRATA SC

    SC

  • VRATA SC

    SC_automatica

SC

Standardni okvir od plastičnog materijala bijele boje pojačan s unutarnje strane čelikom, na verziji za nisku temperaturu opremljen grijačem.
Standardna vrata se sastoji od sendvič panela u prefarbanog u bijelu boju RAL 9010, izolirani PUR gustoće 41 kg / m3, obodni rub od aluminija. Dostupne debljine: 7 cm (mod.SC07) i 9 cm (mod.SC09) za vrata namjenjena za pozitivne temperature, za niske temperature standardne debljine 12 cm (mod SC12.).
Standardne klizne vodilica su od obojanog aluminija.
Prag vrata, integrirani dio okvira, može biti u 4 različite vrste ovisno o primjeni za koju su namijenjena vrata.
Unutarnji okvir od plastičnog materijala, bijele boje, postavljen na unutarnjoj strani, dopušta brzo fiksiranje na panele.

SCA

Automatski rad kliznih vrata SC serije pokrenut je preko motoreduktora napajanim naponom od 220 V, i nazubljenim remenom za prijenos pogona. Sustav sadrži električnu ploču IP 56 pogodnu za ugradnju u vlažnoj okolini, sadrži elektroničku kartica za kontrolu funkcija, te inverter koji omogućuje reguliranje brzine otvaranja i zatvaranja i naporima koji se odnose na sigurnosne standarde. Kontrola položaja otvaranja i zatvaranja odvija se pomoću mikroprekidača.
Kontrolne komande ormara sadrže sljedeće tipke:
• Tipka otvaranja / zatvaranja
• Tipka za parcijalno otvaranje (prolaz čovjeka)
• Tipka Hitnoće (verzija za niske temperature)
Par signalizacije žute boje signalizira kretanje vrata (samo pozitivne temperature, za niske temperature treperi vanjska). Naredba za otvaranje i zatvaranje, takoðer se može raditi s prekidačima (iznutra i izvana) kao standarda oprema.

Više informacija o VRATA SC